Garancia

A webáruházunkban lévő ékszerek tisztességes gyártók kimagasló minőségű termékei ahol rejtett hibák teljesen valószínűtlenek,így maximálisan alkalmasak online vásárlásra,előzetes megtekintés nélkül is.

 

Ékszereinkre élettartamra szóló minőségi, illetve származási garanciát vállalunk, melyet a termék mellé csatolt minőségi tanúsítvánnyal igazolunk. A tanúsítvány tartalmazza az ékszer pontos adatait: súlyát,anyagát, finomságát,fémjelzését…. Minden ékszerünk a jogszabályban hivatalos magyar fémjelekkel van ellátva, ezzel is igazolva a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal által megkövetelt minőséget. A garancia kiterjed még a gyártás során keletkezett anyaghibára, öntési hibára foglalási hibára, de kézbesítés előtt minden terméket átnézünk, így kizárt mindenféle gyártási hiba! A garancia megszűnik az ékszer nem rendeltetésszerű használata, erőszakos behatás,átalakítás esetén. A garancia nem terjed ki az ékszer természetes elhasználódására(használatból eredő kopások), a ragasztott kövek kiesésére, ródium felületbevonat természetes lekopására, későbbi méretváltoztatásokra,különféle vegyszerek által okozott károsodásokra, a termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra(fémallergia).

Érdemes elolvasni az „ékszerek karbantartása, hasznos tanácsok” menüpontot,segítünk önnek megóvni a későbbiekben az ékszere eredeti állapotát néhány hasznos praktikával.

 

100% Pénzvisszafizetési garancia! 
45/2014. kormányrendeletben részletesen rögzített elállási jogával élhet a Vevő a vásárlástól számított 14 napon belül. Ez esetben cégünk köteles a teljes vételárat visszafizetni a Vevőnek legkésőbb 30 napon belül, akkor, ha a termék használat illetve karcolásmentesen,  sérülések nélkül kerül vissza a papírjaival(blokk,számla…)

A visszaküldés költsége ilyenkor  már a Vevőt terheli,

ez esetben utánvéttel visszaküldött csomagot nem vagyok köteles visszavenni,csakis ha” fizetést követő kézbesítéssel” küldi vissza az adott terméket!

 

Arany gyűrű cseregarancia

Ha véletlen mégse jó a rendelt méret, egyszer díjmentesen kicseréljük kisebbre vagy nagyobbra vásárlástól számított 5 napig (,természetesen , ha sértetlen,használatmentes állapotba kerül vissza hozzánk!)

 

Csere Menete: 1. Elsőnek is jelezze nekünk  email-be vagy telefonon

                       2..Küldje vissza utánvéttel az üzlet címére a gyűrűt  és így mi fizetjük ki a  postaköltségét. A csomagba láthatóan írja bele a pontos teendőinket.

pl. egy mérettel nagyobbra venni…

 Írja rá a biztonság kedvéért egy papírra a csomagon belül is  az adatait: név,cím ,telefonszám…

  3.  Én miután visszakaptam a csomagot, igyekszek minél hamarabb díjmentesen visszajuttatni önhöz a kért méretben.

Regisztráció